Darabszőnyeg tisztítás

Darabszőnyeg tisztítás háztól házig szállítással. 

Vállaljuk darabszőnyegek tisztítását elszállítással, egy hetes határidővel.

Kérje ingyenes felmérésünket, és kollégánk a helyszínen szemrevételezés után pontos árat tud mondani a tisztítandó szőnyegekre, továbbá felvilágosítást tud adni a tisztítás eredményéről. 

Darabszőnyegek tisztításának folyamata:

4 lépcsős technológiát használunk takarítás során. Csak olyan szőnyegeket tudunk tisztítani, melyet nedves technológiával lehet tisztítani. Minden szőnyeg hátoldalán található egy tájékoztató a szőnyeg anyag összetételéről és annak tisztítási módjáról. Amennyiben ez a tájékoztató már sérült, vagy nem található kérje kollégánk segítségét. 

  1. Szőnyegek alapos portalanítása. Első lépésként a szőnyeget egy speciális porológéppel portalanítjuk. A szőnyeget színére fordítjuk, és a gép segítségével a benne lévő port kiütjük a szőnyegből. Fontos! Amit szárazon el lehet távolítani a szőnyegből azt el is kell! Így a port gyakorlatilag nem mossuk bele a szőnyegbe. A szőnyeget visszafordítása után egy hengerkefés porszívóval átporszívózzuk. A kefe segítségével kifésüljük a hajszálakat, szöszöket állati szőrszálakat, továbbá a maradék port is eltüntetjük. 
  2. Samponozás: Habgenerátorral szerelt egytárcsás súrológépünk segítségével száraz habot képezünk a szőnyeg szálai között. A letapadt szőnyegszálakat hengerkefés géppel fésüljük fel, továbbá a gép segítségével a szőnyegszálak tövéhez eljuttatjuk a szárazhabot. A hab segítségével a leragadt makacsabb szennyeződéseket is el tudjuk távolítani. 
  3. Öblítés: Speciális forróvizes extrakciós gép segítségével a szennyeződéssel telített habot kiöblítjük a szőnyegből. A gép álltal a szőnyegszálak tövébe 70 fokos vizet permetezünk majd egy kefe segítségével a szőnyegtisztító adapter átdolgozza a szálakat, ezután a szívó rész eltávolítja a szennyezet vizet. Az öblítést addig végezzük amíg a szőnyegből tiszta vizet nem szívunk vissza. 
  4. Szárítás: Az így kitakarított szőnyeget egy szárítóra helyezzük, ahol folyamatos levegő keringtetés mellett teljesen megszárítunk.

Az így kitakarított szőnyeget az elszállítást követő 1 héten belül szárazon visszaszállítjuk otthonába. Kollégánk segít a szőnyegeket leteríteni és a bútorokat visszahelyezni.

 Pár kép a takarítás eredményességéről.