Vajon aktuális már a bútortisztítás?

alt-icon

Az éves nagytakarítások során rendszeresen megfeledkezünk az ülőgarnitúrák takarításáról. Beérjük az ülőfelületek porszívózásával. Ezzel a tisztítási formával gyakorlatilag a felületi szennyeződést tudjuk csak eltávolítani. Vajon ennyi elegendő? Nem! Olvassa el cikkünket.

Az emberi bőr zsíros. A bútorok használat során természetesen átveszik ezeket a szennyeződéseket. Tovább romlik a helyzet Dunaújvárosban és környékén ahol a Vasmű által kibocsátott por beleszáll és beleragad ezekbe a szennyeződésekbe.
Hogyan tudjuk megállapítani hogy ülőgarnitúránk kanapénk fotelünk kárpitozott felülete túlzottan szennyezett-e? Egyszerű. Fogjuk a körmünket és húzzuk végig azokon a felületeken ahol sötétebbnek látjuk a felületet. (Jellemzően a kartámlák, lábhajlat, ülőfelület és nyakrész.) Amennyiben a körmünkkel húzott csík nyomot hagy úgy biztosak lehetünk benne hogy a bútor zsírral és porral szennyezett.

Nem kell megilyedni van rá megoldás. Speciális vegyszereink segítségével könnyedén eltávolítjuk ezeket a szennyeződéseket az ülőgarnitúrákból, szövetekből. 

A folyamatról bővebben itt olvashat!

Amennyiben bizonytalan, hogy van-e értelme tisztítani a szövetet kéjre ingyenes felmérésünket elérhetőségeinken. Kollégánk a helyszínen részletes tájékoztatást nyújt a tisztításról. 

Tags: Bútortisztítás, Kárpit tisztítás kárpittisztítás Nedves takarítás Dunaújváros Bútor